A është Italia ekipi ku mund të bëjmë “bingo”, të marrin pikë? Italia është e fortë. Është një grup i fortë, i bukur. Ne duhet të shijojmë këtë moment, kualifikimin për herë të dytë në Evropian. Italia është kampione e Evropës në fuqi, do të jetë e vështirë. Pas miqësores me Azerbajxhanin ne do të bëjmë vlerësimet tona, për të përgatitur sfidën kundër Italisë.

Ke ndonjë dyshim në lidhje me listën, ndonjë ndryshim të fundit? Nesër do të vendosim për listën finale. Kemi dhe një ditë kohë.

Cili është plani B në vend të Asanit? Asani është një lojtar që ka 4-5 muaj që nuk luan një ndeshje zyrtare. Ai po stërvitet mirë, është mirë fizikisht. Kemi edhe opsione të tjera që mund të bëjnë atë rol. Asani do të luajë edhe kundër Azerbajxhanit, kjo është e sigurt