ClubFM Programi


05:00 - 07:00

MIREMENGJESI NGA CLUB FM

Nga DJ Leonard Nakuçi

Muzikë e e gëzuar për një zgjim te te ëmbel…

E Hënë – E Dielë


07:00 - 10:00

“KLUBI I MENGJESIT”


Nga Flori Gjini, Rudi Deda,Suada Daci, Altin Sulaj, dhe Olta Reka.
Është konceptuar dhe realizuar si një “Morning Show” radioteleviziv që sjell lajmet e para, argëtimin, humorin, kulturën, shtypin, motin, informacione të
dobishme dhe lojrat telefonike. “Klubi i mëngjesit” bëhet shoqëruesi gazmor i çdo
mëngjesi për dëgjuesit, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

E Hënë – E Premte


10:00-12:00

“MUSICBOX”


Nga Orgesa Zaimi
Musicbox, është një program muzikor me informacione mbi këngët, këngëtarët dhe
grupet muzikore, mban gjallë këngët që dikur kanë bërë epokë dhe lançon
publikimet më të reja muzikore në mbarë botën. Klasifikimet më të rëndesishme
botërore,dhe informacione mbi botën e
kinemasë dhe aktiviteteve kulturore në vend.

E Hënë – E premte


12:00 - 15:00

“SELECTED MUSIC”


Nga DJ Leonard Nakuçi
Tre orë muzikë non-stop mix të të gjitha kohërave.

E Hënë – E premte


15:00 - 18:00

“MAKINE ME DY TIMONA”

18:00 - 21:00

“MIX”


Nga Elsa Ymeri
MIX, një program interaktiv i cili i referohet dëgjuesit. Per tri ore Club FM i jep dëgjuesit drejtimin e radios, informacione nga vendi dhe bota, showbiz,..etj

E Hënë – E premte


21:00 - 06:00

“AFTERHOURS”


Nga DJ Jetmir Axhami
Non stop muzikë e veçante. Ryma dhe këngë më pak të njohura por të zgjedhura.

E Dielë – E Enjte


21:00 - 05:00

“CLUB PARTY”

Nga DJ Leonard Nakuçi

Muzika më e fundit, dance, latin, house, etj. tendencë e ambienteve më të frekuentuara publike bar, club, kafe, parapërgatitje për njerëzit qe dalin për jetë nate, por edhe një ‘party’ në ambiente shtëpie.

E premte – E shtunë


08:00 - 22:00

“LAJME”

Nga Ejona Selimi dhe Isida Muço.

Çdo një orë informacione shkurt, gjithçka ndodh në Shqipëri e në mbarë botën.

E hënë – E premte


10:30 - 17:30

“GUINNESS”

Nga Elsa Ymeri
Rekordet botërore në formën e kurioziteteve nga fusha të ndryshme. Të çuditshme, por të vërteta.

E hënë – E premte


14:30 - 20:30

“HIGH TECH TIME”

Nga Elsa Ymeri
Arritjet më të fundit të shkencës në fusha të ndryshme: (kompjutera, celularë, multimedia, mjekësi, astonomi,etj).

E hënë – E premte


11:30 - 18:30

“VITAL”

Nga Elsa Ymeri
Materiale interesante që kanë të bëjnë me shëndetin, misteret e trupit tonë, ushqimet etj.Gjithçka që duhet të dini në lidhje me trupin tuaj dhe kujdesin për të, e sjell Vital.

E henë – E premte


13:30 - 19:30

“CLUB GOES TO HOLLYWOOD”

Nga Elsa Ymeri
Histori filmash të cilat janë prezantuar më parë ose së shpejti, si dhe çdo lajm që vjen nga bota e HOLLYWOOD-it e ShowBizz-it.

E henë – E premte


12:30, 15:30, 21:30

“TOP 5 OF THE WEEK”

Transmetimi i 5 refreneve të 5 këngëve më të reja të përzgjedhura në radion Club FM.

E hënë – E dielë


10:00, 14:00, 19:00

“CLUB FM FAVORITE”

Nga Orgesa Zaimi
Transmetimi i refreneve të këngëve më të zgjedhura në radion Club FM.

E hënë – E dielë


Cdo ditë

“POWER PLAY”

Nga Orgesa Zaimi
Kënga më e transmetuar në Radion Club FM Një këngë e zgjedhur transmetohet 10 herë në ditë.

E hënë – E dielë


Cdo fundjavë

“FUNDJAVA BIG”


Nga Orgesa Zaimi
Çdo fundjavë i është dedikuar një artisti të madh ose një grupi të njohur. Këngë nga artisti do të luhen çdo 20 minuta, duke u shoqëruar me informacione rreth jetës dhe krijimtarisë së artistit.

E shtunë – E dielë