Radio Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri.

Që në fillim krijoji një ndjekje besnike nga audienca që kërkonte një përzgjdhje më të mirë të hiteve muzikore. Me qendër në Tiranë, në Rogner Hotel Tirana, Radio Club FM u bë në vite shtëpia radiofonike e shumë prej zërave më të shquar të radios shqiptare.

Ndaj, Club FM është sot një stacion shumë i dashur, dhe frekuenca ku dëgjohen disa nga programet radiofonike më popullore në Shqipëri. Me frekuencën 100.4 në Tirane dhe të tjera frekuenca nëpër rethe Club FM vijon edhe sot traditën.

Marrëdhënia jonë me publikun ndërtohet mbi pasionin për t’i ofruar dëgjuesit muzikën më të mirë dhe programacionin më argëtues. Ne ndërtojmë sot programe gjithmonë e më ndërvepruese me publikun, dhe marrim qindra mesazhe çdo ditë nga dëgjuesit tanë besnikë. Radio Club FM është në një proces të vazhdueshëm rritjeje dhe ndryshimi. www.clubfm.al ofron shumë kanale muzikore dixhitale, podcaste, blogje.

Të rejat më të fundit nga vendi, bota, muzika dhe kinemaja i gjeni gjithmonë edhe në faqet tona në Facebook. dhe Twitter.

Adresa: Radio Club FM Rogner Hotel Tirana, Bvd.Deshmoret e kombit, Tirana – Al
Tel/Fax: +355 4 23 50 14
Cel:+355 68 20 00789
Email: info@clubfm.al
Website: www.clubfm.al