6th February 2018


Donte t’i shpëtonte policisë, rrëzohet nga kati i pestë dhe…

Një djalë i ri humbi jetën pasi u rrëzua nga kati i pestë në tentativën për ti shpëtuar policisë. Ata akuzoheshin si trafikantë droge dhe …

Older EntriesNewer Entries