9th May 2018


Shqiptarja e dyte “ndez” Eurovizionin! E njohur si “Shakira e Greqise”, “tund” skenen!

Eleni Foureira, këngëtarja seksi dhe tepër e njohur në Greqi e cila në 2010 prezantoi Greqinë në festivalin Eurovizion së bashku me Manos Pyrovolakis është …

Older Entries