Lajme


Trump e Merkel puthen gjatë Samitit në Francë???!!!

Postuar nga Isida Muco

26th August 2019Pamjet e dy lidërve të fuqishëm në botë, Angela Merkel dhe Donald Trump duke u puthur me njëri-tjetrin po bëjnë xhiron e rrjetit.

Merkel, Trump dhe liderë të tjerë, janë takuar në ditën e dytë të mbledhjes në Samitin e G7 në Francë. Ndonëse dy liderët përfliten për marrëdhënie jo të mira, në fillim të samitit Merkel dhe Trump janë puthur e përqafuar.

Ky detaj nuk u ka shpëtuar mediave të cilën e kanë publikuar në formë humori si tentativë për t’u puthur në buzë.