Interesante


Përfundon pas 17 vitesh ndërtesa më e lartë e banuar në Spanjë.

Postuar nga admin

22nd July 2021Për disa, është një imazh grotesk, për të tjerë, një hap përpara drejt transformimit të Benidormit në Majemin e Mesdheut.

Sidoqoftë, pas 17 vitesh vonesa, qiell gërvishtësja Intempo, më në fund ka përfunduar. AJo është 187 metra e lartë dhe kjo e bën ndërtesën më të lartë me apartamente banimi në Bashkimin Evropian.

Kullat e saj binjake mbajnë po ashtu edhe ashensorin më të shpejtë në spanjë që ngrihet në një shkallë prej 4.2 metrash në sekondë dhe mund të arrijë katin më të lartë në vetëm 52 sekonda.