Interesante


Pamja e re e zyrës ovale të Presidentit Biden

Postuar nga admin

21st January 2021Zyra ovale e presidentit amerikan Joe Biden eshte mbushur me portrete dhe buste e disa prej lidereve me influencues dhe ikonike te historise se Amerikes.

” Ishte e rendesishme per presidentin Biden te ecte ne zyren e tij teksa kjo e fundit duket si Amerika dhe te niste te tregonte pamjen e atij qe tashme do te jete president”, tha Ashley Williams, drejtuese operacionale e zyres ovale, per The Washington Post.