Lajme


Myslimanët festojnë Kurban Bajramin

Postuar nga admin

20th July 2021Besimtarët myslimanë kremtojnë sot festën e Kurban Bajramit. Si çdo vit, në sheshin “Skënderbej” ata kane falur Namazin e Bajramit, nen drejtimin e kreut të KMSH-se Bujar Spahiu. Kurban Bajrami njihet ndryshe si “Festa e Flijimit” dhe është një nga dy festat islame më të rëndësishme, të cilën e kremtojnë myslimanët në mbarë botën, pas Fitër Bajramit.