Lajme


Cfarë kishte veshur Kate Middleton atëherë kur William ra në dashuri me të…

Postuar nga Isida Muco

30th June 2020Të dy ata u njohën kur studionin në Universitetin St. Andrew. Kate ishte mjaft më e guximshme asokohe. Ajo u ngjit në podium për të sfiluar në kuadrin e një eventi bamirësie dhe një fustan që sot e kësaj dite do të diskutohet si zgjedhja polemizuese e Dukeshës.

Krijimi prej 58 dollarësh ishte krejtësisht transparent, duke nxjerrë kështu në pah format perfekte fizike të saj.

Falë Kate, ai fustan modest i stilistes Charlotte Todd u shit për më shumë se 180.000 dollarë pas martesës me William në 2011-tën.