Lajme


50 mijë doza të vaksinës “Sputnik” vijnë brenda 10 ditëve

Postuar nga admin

5th April 2021“Sapo kemi arritur marrëveshjen për të sjellë në Shqipëri 50.000 doza të tjera të vaksinës Sputnik brenda 10 ditëve“, keshtu ben me dije se fundmi kryeministri Edi Rama gjate kesaj te hene.
Kreu i qeverise vijon me tej duke thene : ” Ne do ta fitojmë këtë luftë me forcën e karakterit e të kembënguljes sonë dhe do ta lemë shpejt pas tunelin e pandemisë, ku drita e daljes sa vjen e zmadhohet.
 “Vizito Qendrën e informacionit për COVID-19 për burimet në lidhje me vaksinën. Merr informacione për vaksinën” shkruan Rama.