Interesante


Vajza që mezi po pret të shkelë në planetin Mars!

Postuar nga Isida Muco

11th July 2018Ajo është  vetem 17-vjeçe dhe po punon që të jetë ajo femra e parë që do zbresë në Mars si astronaute. Nëse gjithçka do të shkojë siç duhet, në vitin 2033, kur Alyssa të jetë 32 vjeçe do të vërë këmbën në planetin e kuq. Sipas parashikimeve që ka bërë tani, ajo do qëndrojë në Mars për eksperimente shkencore dy deri në tre vjet. Alyssa Carson është magjepsur me Universin që në moshën 3-vjeçare .