Lajme


Shkon të takojë Meghan Markle, rojet dëbojnë motrën e Dukeshës

Postuar nga Isida Muco

8th October 2018Rreth një javë më parë motra e Meghan Markle, Samantha Markle njoftoi se ishte duke shkuar në Londër për një takim mes motrash për të sqaruar situatën.

Por pas mbërritjes në pallatin mbretëror ajo është përpjekur që të futet me forcë dhe rojet e kanë nxjerrë jashtë si person të rrezikshëm, madje nuk e kanë lejuar që të futet as si vizitore.

Përpos kësaj Samantha u largua sepse nuk kishte një ftesë zyrtare për të hyrë brenda.