Lajme


Presidenti ve duart mbi Rihanna-n, si deshira e papermbajtshme ndaj nje çokollate. “Shperthen” rrjeti!

Postuar nga Isida Muco

6th February 2018Një foto e presidentit francez Emmanuel Macron dhe Rihanna-s ka ngacmuar internetin.

Të dy u kapën duke u përqafuar dhe ishin sytë e ngulur të Presidentit mbi Rihanna-n, që bëri njerëzit të flasin.

Sytë e Presidentit Macron ishin të fiksuar mbi këngëtaren dhe ajo u duk sikur j’u shmang përqafimit.

Përdoruesit e rrjeteve sociale shkruan se Presidenti 40-vjeçar ishte gati të rrezikonte marrëdhënien me gruan e tij 67-vjeçare Brigitte dhe se ai veshtrim i papermbajtshem ndaj kengetares, “tha shume”.

Të dy ishin pjesë e konferencës “GPE Financing Conference, an investment in the Future” në Dakar.

Këngëtarja e cila është ambasadore në Global Partnership for Education, mbajti konferencen me të ftuar Presidentin Macron.