Lajme


Policia e Shtetit çdo moment pranë qytetarëve. Informacionet e fundit mbi trafikun rrugor.

Postuar nga Isida Muco

7th August 2018Policia e Shtetit ndodhet në gadishmëri të plotë teksa i gjithë vendi po mirëpret pushues në çdo qytet. Zyrtarët e policisë bëjnë me dije se sot trafiku ne akset rrugore paraqitet i ngarkuar.  Aksi rrugor Shkoder -Lezhe -Kruje momentalisht eshte me nje ngarkese te larte. Policia e Shtetit  rekomandon te  evitohen parakalimet e gabuara dhe ulje e shpejtesise. 

Shkaku i këtij trafiku eshte ardhja e trageteve ne Durres, si dhe  fluksi i mjeteve nga Kosova dhe Mali i Zi .