Showbiz


JLo në Capri, shihni performancën e saj në tavernën italiane.

Postuar nga Isida Muco

10th August 2018Mbetet një artiste e madhe që muzikën e ka në gjak dhe di të fitojë pikë në mënyrë spontane. Ja vlen të shohësh thjeshtësinë e JLo, si puth e përqafon artistët e grupit të mbrëmjes në Tavernë, dhe kuptohet nuk ka harruar të vishet me Dolce and Gabbana, sepse kur është në Itali si mund të gabojë JLo?