Lifestyle


Gruaja zbulon diçka të tmerrshme poshtë shtratit të saj

Postuar nga Isida Muco

7th December 2017Një grua ka zbuluar diçka të tmerrshme poshtë shtratit të saj. Në një video shihet Jeff Hochoff, duke punuar në dërrasat poshtë shtratit të gruas për të gjetur atë ç’ka i kishte shkaktuar asaj probleme. Më në fund ai arrin ta lirojë dërrasën dhe heq një pjesë të dyshemesë lart ku zbulon një tufë të madhe bletësh.

Mijëra bletë shihën në këtë fole të fshehura poshtë dyshemesë së shtratit të zonjes.