Interesante


E pabesueshme, ne të gjithë jemi në rrezik nga kanceri, ja pse

Postuar nga Isida Muco

12th June 2019Pavarësisht nga kërkimi i vazhdueshëm dhe i vazhdueshëm për trajtime të reja dhe terapitë e reja për ta luftuar atë, kanceri vazhdon të jetë kërcënimi i çdo qenieje njerëzore të pranishme në planetin Tokë.

Ajo që ju nuk e dini është se ne jemi të gjithë tepër të rrezikuar nga kanceri dhe kauza është e drejtë nën sytë tanë. Kush nuk përdor tiganët në jetën e përditshme?

Epo, është demonstruar shkencërisht se gatimi është praktikisht i sigurtë se grimcat e vogla të materialit me të cilin janë ndërtuar ata janë shkëputur nga fundi dhe janë përzier me ushqimin që do të hamë.

Në këto grimca janë të pranishme substanca të tilla si silikon, fluori dhe titani të cilat nuk janë të tretshëm nga trupi ynë.

Këto substanca, sapo të mbërrijnë në stomak, futen në sistemin tonë të qarkullimit të gjakut dhe prekin të gjitha organet tona duke vepruar si filtra: bllokojnë këto substanca, por ato nuk janë në gjendje t’i heqin ato, kështu që tumoret zhvillohen në një afat të gjatë.